Over ARTYSTA

ARTYSTA geeft professionele nascholing voor het onderwijs, voor wie op een menselijke manier wil leidinggeven of begeleiden, zoals mentoraat. ARTYSTA werkt voor scholen, en op verzoek ook voor bedrijven, verenigingen, instellingen of andere doelgroepen. ARTYSTA staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad, die in samenwerking met erkende collega-bureaus, haar diensten aanbiedt.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

Supervisie Onderwijs – Professionalisering

__________________________________

MASTERMEETING

SUPERVISIE
voor leraren

__________________________________

‘Wie met mensen werkt, doet er goed aan in zichzelf te investeren’
In het onderwijs heb je met veel mensen te maken. Met leerlingen, met collega’s, met ouders, met je leidinggevenden. En met jezelf. Het is een veeleisende opdracht om in al deze relaties recht te doen aan jezelf en aan de mensen waar je je voor inzet. Hoe doe je dat, hoe ga je met jezelf om en hoe ga je met de aan jou toevertrouwde mensen om?
Wil jij je professionaliseren, in contact met collega’s? Horen hoe zij omgaan met situaties? Wil je van elkaar leren onder leiding van een supervisor?
Ja? Dan kun je meedoen aan de Mastermeeting. In een Mastermeeting bespreek je met elkaar situaties met leerlingen, ouders, collega’s en de gang van zaken binnen je school. Alles wat met je beroep te maken heeft, kun je inbrengen voor supervisie. Laat je inspireren door elkaar en door verfrissende inzichten van je supervisor. Je leert op een respectvolle manier naar alle betrokkenen hoe je constructief kan handelen in telkens weer nieuwe situaties. De supervisie is praktisch en meteen toepasbaar in de praktijk van elke dag, en telt mee voor je professionalisering.

De supervisie van ARTYSTA wordt gegeven door Anneke Blaauwendraad, een VCW- en LVSC-geregistreerde supervisor.

Voor leraren, mentoren, leerlingbegeleiders, docent-begeleiders en zorgcoördinatoren.

Max. aantal deelnemers
4

Tijd
15.00 – 17.30 uur

Locatie
Leeuwarden

SBU per reeks
50 (25 contacturen)

Frequentie
1x per week

Supervisor
Anneke Blaauwendraad MSc. MEd.

Kosten € 60,- per persoon per sessie van 2,5 uur (groepssupervisie) of € 145,- per uur voor individuele supervisie.

Meedoen? Schrijf je hieronder in, en we nemen binnenkort contact met je op: