Over ARTYSTA

ARTYSTA geeft professionele nascholing voor het onderwijs, voor wie op een menselijke manier wil leidinggeven of begeleiden, zoals mentoraat. ARTYSTA werkt voor scholen, en op verzoek ook voor bedrijven, verenigingen, instellingen of andere doelgroepen. ARTYSTA staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad, die in samenwerking met erkende collega-bureaus, haar diensten aanbiedt.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

ARTYSTA Academie

Bij ARTYSTA Academie kun je een tweejarige opleiding volgen die je allround Onderwijs Professional maakt. Je leert op basis van dialoog met je leerlingen om te gaan en om samen te werken met betrokkenen, collega’s, ouders, leidinggevenden. Je leert hoe je anderen kunt helpen de dialoog te starten. Je wordt vaardig op professionele betrokkenheid en professionele afbakening.

Dit is geen opleiding waar je alleen tips en trucs leert, maar je doorloopt ook een diepergaand leertraject waarin je je zelf leert kennen en beïnvloeden. Je werkt aan houding en vaardigheden. Vanuit je eigen kracht leer je beschikbaar te zijn om anderen te helpen in hun kracht te staan en zich te ontwikkelen.

Naar Professioneel Mentoraat

Naar Professioneel Leidinggeven

Naar de tweejarige opleiding voor Professionele Leerlingbegeleiding

Naar de tweejarige opleiding voor Professioneel Leidinggeven