Over ARTYSTA

ARTYSTA geeft professionele nascholing voor het onderwijs, voor wie op een menselijke manier wil leidinggeven of begeleiden, zoals mentoraat. ARTYSTA werkt voor scholen, en op verzoek ook voor bedrijven, verenigingen, instellingen of andere doelgroepen. ARTYSTA staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad, die in samenwerking met erkende collega-bureaus, haar diensten aanbiedt.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

Professionaliseren

Professionaliseren bij ARTYSTA betekent vaardig worden in de Professionele Dialoog. Natuurlijk hoort daar kennis bij, maar vooral training op houding en vaardigheden. Zin in? Welkom.

Kies je opleiding:

 

Of vraag een workshop, lezing of studiedag bij ARTYSTA aan.

Kenmerkend voor de opleiding en scholing bij ARTYSTA is de deskundige professionele leiding en inbreng van de opleider, interactiviteit met de trainees, teamwork, ruimte voor eigen inbreng, en een op maat gesneden programma.

In elke opleiding bij ARTYSTA staat de samenwerking door ontmoeting in dialoog centraal, de communicatie tussen mensen onderling, die meer is dan de toepassing van tips en trucs. In deze levenskunst traint ARTYSTA vanuit een persoonlijk engagement van de opleider, dat ook gevraagd wordt van de trainees.