Over ARTYSTA

ARTYSTA geeft professionele nascholing voor het onderwijs, voor wie op een menselijke manier wil leidinggeven of begeleiden, zoals mentoraat. ARTYSTA werkt voor scholen, en op verzoek ook voor bedrijven, verenigingen, instellingen of andere doelgroepen. ARTYSTA staat onder leiding van Anneke Blaauwendraad, die in samenwerking met erkende collega-bureaus, haar diensten aanbiedt.

De praktijk is gevestigd op Bongastate.

Zoeken

Supervisie Leidinggevenden

____________________________________________________________

BOARDMEETING

SUPERVISIE

voor schoolleiders – leidinggevenden

in het onderwijs

___________________________________________________________

‘Wie leiding geeft, doet er goed aan zichzelf te managen’

In het onderwijs heb je met veel mensen te maken. Met leerlingen, met personeel, met ouders, met je bestuur. En met jezelf. Het is een veeleisende opdracht om in al deze relaties recht te doen aan jezelf en aan de mensen waar je je voor inzet. Hoe doe je dat, hoe ga je met jezelf om en hoe ga je met de aan jou toevertrouwde mensen om?

Wil jij je professionaliseren in contact met collega leidinggevenden? Horen hoe zij omgaan met situaties? Wil je van elkaar leren onder leiding van een ervaren en inspirerende supervisor?

Ja? Doe dan mee aan de Boardmeeting. In een Boardmeeting bespreek je met elkaar situaties met je mensen, je team, je afdeling, je schoolorganisatie. Alles wat met je functioneren te maken heeft, kun je inbrengen voor supervisie. Laat je inspireren door elkaar en door verfrissende inzichten van je supervisor. Je leert op een respectvolle manier naar alle betrokkenen hoe je doorbrekend kan handelen in telkens weer nieuwe situaties. De supervisie is praktisch en meteen toepasbaar in de praktijk van elke dag.

De supervisie van ARTYSTA wordt gegeven door een erkende en VCW en LVSC-geregistreerde supervisor. Elke opleiding van ARTYSTA is CRKBO erkend.

Voor schoolleiders, teamleiders, afdelingsleiders, locatieleiders, rectoren en conrectoren

Max. aantal deelnemers
4

Tijd
15.00 – 17.30 uur

Locatie
Leeuwarden

SBU per reeks
50

Frequentie
1x per 2 à 3 weken

Supervisor
Anneke Blaauwendraad MSc. MEd.

Kosten € 60,- per persoon per sessie van 2,5 uur (groepssupervisie) of € 145,- per uur voor individuele supervisie.

Belangstelling? Meld je hieronder aan, en we nemen binnenkort contact met je op.